Kyläyhdistys

Viuruniemen kylätoimikunta perustettiin vuonna 1979. Lypsyniemen kylätalo valmistui vuonna 1997 ja sauna vuonna 2001. Uutta varastorakennusta ja grillikotaa alettiin rakentaa 2012, grillikota oli kovassa käytössä jo 2013 ja varastorakennus valmistui vuonna 2014. Lypsyniemen alue tuli aikanaan kyläyhdistykselle, kun Enso-Gutzeit antoi sen korvauksena. Maa-alasta tehtiin  luovutusasiakirja kylätoimikunnalle, marttakerholle ja Viuruniemen Ahkiolle.  Vuonna 2006 kylätoimikunnasta tuli Viuruniemen kyläyhdistys.

Kyläyhdistyksen vuoden 2024 hallitus
Puheenjohtaja Juha Rissanen. Varapuheenjohtaja Pasi Heino.
Hallituksen muut jäsenet: Rahastonhoitaja Juha Hirvonen, sihteeri (myös kylätuotteet) Saila Keronen, Lypsyniemivastaava Tuija Kervinen, nettisivut/some/valokuvat Maaret Kaksonen, Veli Matti Savolainen ja Tomi Kervinen.

Jäseneksi liittyminen
Toivotamme kaikki kylästä ja sen toiminnasta kiinnostuneet kyläyhdistyksen jäseneksi. Kyläyhdistykseen liitytään jäseneksi maksamalla jäsenmaksu. Lisätietoa saadaksesi ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Vuoden 2024 jäsenmaksut ovat seuraavat: 10 euroa/henkilö, 25 euroa/perhe, kannatusjäsen väh. 10 euroa, yhteisöt 300 euroa. Jäsenmaksulaput on lähetetty sähköpostilla huhti-toukokuussa, mukana pankkisiirto. Voit myös maksaa kylän tapahtumissa hallituksen jäsenille. Kyläyhdistyksen jäsenet ottavat myös sähköpostia vastaan osoitteessa viuruniemenkylayhdistys(at)gmail.com. Tervetuloa jäseneksi!

Tapahtumakalenteri

Tiedotteet ja muut asiakirjat

Kylatiedote2024Viuruniemi

Viuruniemen kyläyhdistyksen perustamiskokouksen pöytäkirja

Viuruniemen kyläyhdistyksen säännöt

Jäsenrekisteriseloste